Oslo Eventstudio
0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Skjult servitør

  • Skjult servitør / nyansatt
  • Morsom underholdning
  • Pris:
    Ta kontakt for pristilbud

Skjult teater er en stadig mer brukt underholdningsform på ulike arrangementer.

Vi har to ulike konsepter som vil passe til ulike anledninger: ‘Skjult servitør’ og ‘nyansatt’.

 

Skjult servitør er en skuespiller som vil se og opptre som vanlig servitør iført serveringsuniform – iallfall i starten. Servitøren vil skape hendelser som får gjestene til å smile, le og ikke minst undre seg over hva som skjer.

Konseptet er bygget opp slikt at det hele starter rolig, men det utvikler seg underveis  – utover serveringen vil stadig mer og mer bemerkelsesverdige hendelser oppstå og til slutt avsløres servitøren. Det hele varer ca en time fra gjestene kommer til avsløringen.

«Supert, vi var strålende fornøyd med både opplegget i lydstudioet og innspillingen av videoen. Veldig dyktige karer!»

Skjult servitør passer perfekt til alle type selskaper også middager hvor gjestene ikke kjenner hverandre slik at det blir garantert noe å le og prate om. Er det en jubilant eller et utdrikningslag samler vi inn informasjon om jubilant/brud/brudgom for å bruke dette underveis slik at det fortelles historier på grunnlag av informasjonen som er for gode til å være sanne eller er de det?? Og vær ikke overrasket om det plutselig smeller av et konfettirør….

Skjult servitør må ikke forvekslet med en vanlig servitør – vår servitør bistår svært lite i det praktiske servitørarbeidet, så vanlige servitører må være tilstede som vanlig. Det er ikke alltid servitøren er veldig skjult. Noen ganger passer det bedre å være litt vel utadvent – vi tilpasser alltid oppdraget.

Vi har flere ulike skuespillere/ komikere som gjør disse oppdragene fast for oss. Muligheter for å booke skjult servitør med standup og / eller konferansier – en svært populær pakkeløsning!

Det er viktig at det ikke legges opp til annen underholdning eller taler før etter servitøren har gjort sitt.
Noe ekstra drikke / flasker vin må være tilgjengelig da servitøren kan være litt vel generøs under skjenkingen og kanskje tar seg selv et glass…
Vi anbefaler flere servitører til større grupper.

Book en eller flere skjulte servitører til julebordet, årsfest, kickoff, bursdag eller andre arrangement.

«Leide inn «falsk» kelner i sommerfesten for våre ansatte med partnere. Etter en lang dag med ulike aktiviteter ønsket vi å «toppe» dagen med et festmåltid som ville huskes. "Servitøren" var godt forberedt for oppgaven hun skulle gjøre og taklet denne på en fortreffelig måte. Servitøren var god til å lese sitt publikum og økte «kruttet» etter hvert som stevningen steg, men på en balansert fin måte. Dette kan virkelig anbefale og vi er veldig glade for at vi akkurat valgte dette.»

Nyansatt – bedriften har fått en ny ansatt som kanskje ikke passer helt inn… Med masse humor, merkelig oppførsel og påfunn setter den nyansatte de ansatte på prøve. 

Vi skaper en troverdig bakgrunnshistorie og skreddersyr et opplegg som passer til deres anledning.
Kanskje en ny HR sjef som snur på mye av bedriftens visjoner eller en salgsleder som ikke har peiling på salg. Vi avslutter med en tale og avsløring med masse latter.

Vi kan enten gjøre dette på et vorspiel før en middag eller under en middag. Det er også mulighet for å gjennomføre på et møte hvor den nyansatte skal holde et lite foredrag.

 

 

Skjult servitør kan kombineres med andre underholdningsinnslag etter servitøren er avslørt. Hva med en sanger, magikere, dj, partyband eller trubadur? Vi har masse kontakter i alle prisklasser.

Vi gleder oss til å komme og overraske gjestene på deres neste arrangement! Ta kontakt idag for et uforpliktende tilbud.

For å nevne noen referansekunder: Travel Retail Norway, Loomis, Bloch Wathne, Roche, Oslo Universitetssykehus, Møller Bil, Accenture, Gunnar Knutsen, AOE, Lilly Norge med flere…

PRISER:

Pris avhenger av flere faktorer; sted, opplegg / innhold – ta kontakt så gir vi en rask tilbakemelding på alternativer.

Send inn en uforpliktende forespørsel

Bookingforespørsel