Oslo Eventstudio
0

Du har ingen produkter i handlekurven.

FAQ

Betingelser & svar på vanlige spørsmål

Ved bookingbekreftelse omfattes avtalen av unntakene fra Angrerettloven i §22, bokstav m). Det er altså ingen angrerett ved bekreftelse. Dette er avklart med Forbrukerrådet da “avtalen er fastsatt en bestemt dato eller et bestemt tidsrom for utførelsen”. Ta kontakt om noe er uklart.

Faktura kommer på egen epost + 70 kr fakturagebyr. Det er forhåndsbetaling om ikke annet er særskilt avtalt.

Prisene er eks mva for bedrifter og ink mva for privatpersoner.

1.jan hvert år har vi en prisjustering – dette blir du informert om ved booking for påfølgende år.

Sannsynligheten er stor for at vi har gruppe før og etter deres gruppe. Det betyr at vi åpner dørene presist på klokkeslettet. Vi har dessverre ikke eget venterom. For barnebursdager åpner vi dørene 10 minutter før oppsatt tid. Vi avslutter alltid presist.

Vi kan gjøre aktiviteter med mange personer. I studio, ved sanginnspilling eller musikkvideoinnspilling kan vi ta imot ganske mange personer. Men vi gjør ofte innspillinger og videoopptak på andre steder hvor det er være plass til enda flere. Grupper fra og med 22 personer vil det tilkomme en tilleggskostnad + 500,-

Henting/ levering av utstyr skjer på avtalte tidspunkt. Vi er tilstede normalt sett dagtid 10:00-14:00. Ved for sen levering, vil det faktureres ny leie.

Ta kontakt om noe er gjenglemt for å avtale henting eller eventuelt sending. Ved sending vil portokostnaden måtte dekkes. To -2- uker etter besøket hos oss vil gjenglemte ting ikke oppbevares lengre.

Det er tillatt å ta med medbrakt drikke / mat til studio.

Vi har ikke publisert noen liste da vår database konstant fornyes. Dere står i utgangspunktet fritt til velge hvilken som helst sang. Med over 40000 sanger i databasen klarer vi alltid å finne en sang. Vi må ha sangvalget senest en uke før dere kommer til oss. Dere sender altså deres ønske til oss så vil vi sjekke at vi har ønsket sang samt at den lar seg gjennomføre.

 

Vi sender ut dette så snart vi har det klart. Noen perioder er mer hektiske enn andre og da kan det ta noe ekstra tid. Vanlig leveringstid er 1-2 uker. Noen ganger ønsker kunden å få videoen før eller på en bestemt dato – ta kontakt for å avklare dette. Mot en tilleggskostnad kan vi vanligvis levere produktet til ønsket tid.

Vi sender ut sang, bilder eller video på filoverføring.

Sang sendes ut i mp3 format. Video i mp4 format.

Bilder sendes ut i JPG format, høyoppløst i farge og sort/hvitt.

Råmatriale sendes ikke ut.

Det er en rekke gratis p-plasser i området. Det er også p-plasser med betaling i nærheten. Ibsen/sentrum parkeringshus ligger 3 min unna.

Bildene sendes på filoverføring i jpg format. Antall bilder vil naturligvis variere fra fotografering til fotografering, men anslagsvis mellom 50-150 bilder sendes ut. Bilder sendes ut i svart/hvitt og farger. Etter betaling starter vi redigeringen av bildene. Finjustering/retusjering (kviser, sår osv) er dessverre ikke inkludert i pakkeprisen da dette er tidkrevende.

Ved sminke; Makeupartisten gjør kun sminke av en person, om ikke avtalt særskilt avtalt.
De fleste makeupartister er ikke frisører så det er altså kun sminke som gjøres.

Vi reserverer dessverre ikke tider. Med så mange forespørsler daglig så legger vi kun inn bekreftet bookinger inn i kalenderen.

Senest en uke før besøket hos oss sendes sangvalget til oss. 

Event, streaming, aktiviteter i Oslo