Oslo Eventstudio
0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Bartender

  • Bartender & Mystery Box
  • Norges beste bartendere
  • Pris:
    Ta kontakt for tilbud

Vi tilbyr bartender med alt inkludert til alle type arrangementer.


Vi har glass, is, alle råvarer, popup-bar og tilpasser menyen etter deres ønske. 

I samarbeid med Norges beste bartendere og knakende gode cocktails kan vi løfte festen til nye høyder. Cocktails laget av kun friske ingredienser blandet av oppdaterte bartendere som tilpasser menyen etter deres ønske.

Bartenderne leverer kvalitet i alle ledd så her er det bare å glede seg til festen. Enten det er bryllup, firmafest, utdrikningslag eller bursdag. 

Ta kontakt for å få et godt tilbud på leie av bartendere og/eller en fullt utrustet pop-up bar til deres arrangement.
Hoteller, utesteder og firmaarrangement benytter seg av våre bartendere. Vi har også to egne store ismaskiner som kan levere isbiter til små og store arrangement.

 
En svært populær aktivitet på firmasamlinger er vår egen ‘Mystery Box’.


Etter en gjennomgang hvordan man bygger opp drinker med teori og fagkunnskap blir gruppen delt inn i lag. Hvert lag får utdelt hver sin Mystery Box som inneholder spennende ingredienser for å sette laget på prøve. Hvem lager firmaet beste nye cocktail? Her må deltakerne smake seg fram, teste ut og samarbeide for å gå av med seieren.

Mystery box starter med 45 minutter innføring i “4 steps to heaven”. Her forklares hvilke 4 steg som skal til for å lage en vellykket cocktail. 
Etter endt kurs får deltakerne prøve seg fram for til slutt å ende opp med å lage en ny cocktail. De deles inn i lag og hvert lag får en cocktailkit med ingredienser. Hvem lager bedriftens beste cocktail? Vinnergruppen kåres av bartenderen.

 

Prisen på bartendertjenester avhenger av antall personer, ønsker/behov, meny og sted.  Bare send en forespørsel for å få et pristilbud.

Vi har levert bartjenester til blant annet Skavland, Deloitte, Bekk, Wella, Odin Fond, Appfarm og mange flere.


SEND INN EN PRISFORESPØREL

BOOKINGFORESPØRSEL