Oslo Eventstudio
0

Du har ingen produkter i handlekurven.

Rebusløp

 • Rebusløp
 • Kan spilles i hele Norge
 • Pris:
  Fra 349,- pr pers

Rebusløp: En morsom og utfordrende aktivitet.

 
Rebusløp er en morsom og interaktiv aktivitet som kombinerer logiske gåter, video- og bildeoppgaver, musikkspørsmål, teambuildingsoppgaver, kunnskap og problemløsning i én spennende opplevelse.  Deltakerne må bruke sin intelligens, kreativitet og teamarbeid for å løse gåtene.

Vi kan tilpasse innholdet i henhold til deres ønsker, både når det gjelder kunnskap og de mer fysiske utfordringene. Vi kan også tilpasse tiden og opplegget avhengig av hvor mye tid dere ønsker å bruke.
 

Rebusløp kan organiseres for en lang rekke anledninger, inkludert firmasamlinger, teambuildingøvelser eller som en spennende del av et festlig arrangement. Konseptet er enkelt: deltakerne får en serie gåter, som hver fører dem til neste sted hvor de vil finne en ny oppgave som vil bringe dem nærmere målet. Gåtene kan være i form av bilder, ordspill, anagrammer eller kryptiske meldinger, og de krever ofte å tenke utenfor boksen.

En av de store fordelene med rebusløp er at den kan tilpasses området, tidsbruk og ønsker.  Det er også en fin måte å fremme samarbeid og kommunikasjon i team, da deltakerne må jobbe sammen for å tyde gåtene og finne løsningene.

Et annet spennende aspekt ved rebusløp er at den kan tilpasses ethvert sted. Det kan arrangeres utendørs i en park, i byen, på en strand eller innendørs i et kontorlokale eller hotell. 

Rebus-løp kan også være en fin måte å utforske en by eller et område på. Deltakerne vil få muligheten til å oppdage skjulte perler, lære om lokal historie og kultur, og ha en morsom og lærerik opplevelse mens de løser gåtene.

Så enten du leter etter en aktivitet til et morsomt firmaevent, en spennende teambuildingøvelse eller en annerledes måte å feire en begivenhet på, bør du vurdere å organisere et rebusløp. 

Vi har tre varianter av rebuløp: 

 

Et innendørs analogt rebusløp med oppgaver fordelt på hotellet, konferanselokale, eller bedriftens eget lokale. Her deles deltakerne inn i lag og rebusløpet består av 2 deler. En innledende del hvor oppgaver skal løses rundt på stedet og en finaledel hvor deltakerne brukes sine løsninger til å finne løsningen – som gir koden til safen med premie. 


– Et utendørs interaktiv rebusløp hvor alt skjer gjennom mobilen eller nettbrett. Her er de fleste postene / oppgavene spredt utover et ønsket område som deltagerne får tilgang til ved å være i nærheten av posten. Denne GPS-styrte versjonen gjør at vi kan levere denne versjonen over alt. Vi tilpasser posisjonene til stedet/ området og her er det viktigste å samle flest poeng innen for tiden.


– Et tilpasset rebusløp hvor vi kan legge inn spesialposter / aktiviteter. Noen ønsker sanginnspilling som en post, boblefotball, paintballskyting, vinsmaking eller fotballdart. Noen bemannet poster gjør rebusløpet enda mer interessant og skaper en fantastisk ramme på dagen. 

Rebusløp

Utdrikningslag / Private
kr 349 pr. pers.
 • Min. 15 deltakere
 • 10-20 oppgaver
 • Tid: 1-2 timer

Rebusløp

Bedrift
kr 475 pr. pers.
 • Min. 20 deltakere
 • 10-20 oppgaver
 • Tid: 1-2 timer

Rebusløp

Tilpasset
fra 550,- pr. pers
 • Min. 30 deltakere
 • Tilpasset oppgaver
 • Tidsbruk etter ønske
Populær